AÇEV Baba Destek Programı

Sevgili Baba,

Çocuklar, en önemli dersleri çizgi film kahramanlarından değil; kendileri ile konuşan, onları dinleyen, onlarla oynayan ve birlikte zaman geçiren sevgi dolu kişilerden öğrenirler. Bu önemli kişilerden biri de babadır.

Aileler, çocuklarına destekleyici ve geliştirici bir ortam sağlamak durumundalar. Bu ortamda çocuğunuzun sizin bilginize, deneyiminize, paylaşımınıza ve kararlılığınıza çok fazla ihtiyacı var. Çocuğunuzun her yönden sağlıklı bir birey olması için bu desteği nasıl sağlıyorsunuz? Sorumluluklarınızı yerine getirebiliyor musunuz? Sorumlulukların da ötesinde gelişimi için baba olarak neler yapabilirsiniz?

Bu konularda deneyim ve yaşantıların paylaşıldığı, bilgi ve becerilerin konuşulduğu Baba Destek Programı (BADEP) ile çocukların gelişimine katkı sağlamak istiyoruz.

3-11 yaş arası çocuğu olan babalara yönelik planladığımız programı, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve ÇOMÜ KREŞ olarak birlikte gerçekleştireceğiz. Sizi, aşağıda yeri, tarihi ve saatini belirttiğimiz toplantıda görmek bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla, Anne Çocuk Eğitim Vakfı

İLK TANITIM TOPLANTISI

Toplantı Yeri : ÇOMÜ Kreş Alt Kat Seminer Odası (Psikolojik Danışma Birimi)

Tarihi : 28.02.2020 (Cuma)